11 Temmuz 2014 Cuma

Zayıflarken Elma Yemeyi İhmal Etmeyin!



Elma, insan vücudunu damar ve kalp hastalıklarından koruması, toksinlerin vücuttan atılması ve bağışıklı sistemimizin güçlenmesinde ve aynı zamanda cildimizi güzelleştirerek daha birçok özelliği ile insan vücuduna ne kadar faydalı ve sağlıklı bir meyve olduğunu hepimiz biliyoruzdur.  Bu nedenle çok daha elma tüketimi sağlamanızda fayda var. Hatta son günlerde popüler hale gelen ve giderek pek çok kişi tarafından tercih edilmeye başlayan elma diyeti ile birlikte kilo verimi süreci içerisine girenler artmaya başladı. Uzman doktorlarında onayından geçen elma diyeti sağlıklı olması ile birlikte her gün yaklaşık olarak 1 kiloya yakın yeşil elma tüketimi sağlamanız gerekir. Aynı zamanda günde 3 ila 3,5 litre kadar su tüketimi sağlamanız gerekli. Aynı zamanda her gün düzenli olarak yürüyüş yapmanızda fayda var. Özellikle sabah yürüyüşleri daha çok faydalı olmaktadır. Günün ilk saatlerinde güneşin yeni doğan ışınları vücudunuza yansıyarak daha hareketli olmanıza neden olabilir. Bu da çok daha uzun süre yürüyüş yapabileceğinizin göstergesidir.

Pek çok kişiye zor bir diyet listesi olarak gelse de aslında oldukça basit diyet listelerinden biridir. Kilonuz 80 veya 85 üstü ise düzenli olarak diyetinizi uygularken 7 ile 8 kilo civarında kilo verimi sağlamış olursunuz. Bununla birlikte sabahları kalkar kalkmaz bir bardak ılık su için, eğer ılık suyu sade içemiyorum diyenlerdenseniz limon sıkarak da tüketebilirsiniz.


 Sağlıklı ve güzel bir vücuda sahip olmayı herkes ister ancak bu görünüme sahip olabilmek için çaba sarf etmenizde gerekecektir ki hiçbir şey yapamayarak kilo verimi sağlamak kulağa inandırıcı gelmiyor. Elma diyetinizi uygularken aynı zamanda yanında destek sağlayabilecek olan doğal ürün seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.  Düzenli egzersiz programınızı da uygulayarak vücudunuzda meydana gelebilecek olan sarkmaları da önlemiş olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder