8 Temmuz 2014 Salı

Yaz Aylarına Düz Bir Karın ile Girin!




Özlemle beklediğimiz yaz aylarına sonunda kavuştuk, unuttuğumuz güneşin ısısını vücudumuzda şimdiden hissetmeye başladık. Plajlarda dolmaya başladı. Siz hala karın bölgesinde ki fazlalıklarınızı vermeye mi çalışıyorsunuz? Bikinin hakkını verebilmek için kilolarınızdan bir an önce kurtulmanız gerektiğini sizlerde biliyorsunuz. Kimisi sıkı bir diyet programı uygulayarak bölgesel kilolardan kurtulmaya çalışıyorlar fakat bazen olumlu sonuçlar verebileceği gibi aynı zamanda olumsuz sonuçlar ile karşılaşmamıza da neden olabiliyorlar. Bu yüzden sağlıklı ve doğal yöntemler ile sıkı bir karına sahip olabilirsiniz. Karın bölgesinde ki sarkmış yağlar bir hayli can sıkıcı olabileceği gibi aynı zamanda kötü bir görünüme neden olarak istediğimiz dar kıyafetleri özgürce giymemize engel olmaktadır. 

Göbek oluşumuna neden olan bir takım yiyeceklerden de kendinizi kısıtlamanız gerekebilir. Bugüne kadar ki olan yeme alışkanlıklarınızı değiştirerek daha sağlıklı daha doğru, düzeli ve yeterli miktarda beslenme göstermeniz gerekebilir.  Kısa sürede doğru sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.  Ancak sadece yemem alışkanlıklarımızı değil aynı zamanda düzenli olarak egzersiz ve spor programını da uygulamamız gerekebilir. Kilo verimi sürecinde aynı zamanda vücudumuzun da sıkılaşmasına yardım etmek istiyor ve sarkmaları önlemek için doğru egzersizleri uygulamamızda fayda var.


Karın bölgesinde ki yağların erimesine yardımcı olabilecek ve aynı zamanda metabolizmamızın hızlanmasına da yardımcı olan acı biber, salçası gibi yani acı olabilecek her türlü besin tüketiminde bulunabilirsiniz. Yemeklerin içine katarak bol miktarda tüketme imkânı sağlayabilirsiniz. Yağlarınızın yakımına yardımcı olabilecek ürün seçeneklerinden de tercih edebilirsiniz. Sıkı ve fit bir görünüm elde ederek plajlarda boy göstermenizin zamanı geldi. Aynı zamanda sağlıklı bir şekilde yaşamınızı sürdürmenize de olanak tanımaktadır. Düzenli olarak egzersiz ve beslenme programımızı uygulayarak tüm yaşantımız boyunca  birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder