10 Temmuz 2014 Perşembe

Masa Başında Oturanlara Kilo Verme Önerileri



İş hayatımızdan dolayı sürekli oturarak çalışan bir işimiz var. Bütün günümüzü bilgisayar başında geçirerek bol bol tatlılar, börekler, çörekler tüketerek aşırı kilo alımına yol açmaktayız. Bununla birlikte genellikle kadınların en çok şikayet ettikleri konulardan biri de bölgesel kilo alımıdır. Bu durumun önüne geçebilmek adına çeşitli diyet programları günümüzün en popüler diyet listelerinden olmakla birlikte aynı zamanda sıkı egzersiz programları ile ideal kiloya ulaşmamıza yardımcı olmaktadır. Ancak sağlıksız bir şekilde kilo verimi sağlayan bu programlar kilo vermek yerine tam tersi olan kilo alımımıza yol açabilir. Uzman bir diyetisyene başvurarak uygulayabileceğiniz sağlıklı diyet programı ile beslenme düzeninizi değiştirerek sağlıksız besin tüketiminden uzak durabilirsiniz. Aynı zamanda düzenli olarak egzersiz ve spor programını uygulayabilirsiniz. Bu sayede masa başında oturarak kilo almayı değil oturarak kilo vermeye başlarsınız.

Kadınların en çok şikayet ettikleri sorunlardan biride karın bölgesinde oluşan yağların zamanla birikerek büyük bir göbeğe sahip olmaları kötü bir görünüme de neden olmaktadır. Bu yüzden çeşitli göbek eritme yöntemlerine başvurabiliyoruz. Düzenli olarak uygulayabileceğimiz mekik hareketleri gibi birçok egzersiz hareketlerini yapmanız zaman içerisinde doğru sonuçların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.


Bunun yanı sıra masanızın başında uygulayabileceğiniz ufak çaplı egzersiz hareketleri ile gün boyu hareket etme şansı yakalayabilirsiniz. Egzersiz hareketleriniz uzman doktorlarınızın gözetimi altında ve kendi vücut ölçülerinizin alındığı değerler ile ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Unutmamanız gereken konulardan biride egzersizin kilo verimimiz üzerinden oldukça etkili olması tercihler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda vücudumuzun sıkılaşmasına da yardımcı olabilecek egzersiz programları düzenli olarak yapıldığı zaman doğru sonuçların bir an önce ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bunun yanı sıra farklı alternatif yollar deneyerek de uygulayabileceğiniz kilo veriminizi sağlıklı ve doğru bir şekilde yapmanızda fayda var diyebilirim. 

0 yorum:

Yorum Gönder