6 Kasım 2012 Salı

En iyi zayıflama yöntemleri

Kolay Zayıflama

Zayıflamak için çeşitli yollar deneriz ve metabolizmamızı bozarız. Bu durumda vermiş olduğumuz kiloları fazlasıyla geri almamıza neden olur. Kendinizi aç bırakarak diyetler yapmak yerine egzersizlerden faydalanarak zayıflamayı denemelisiniz. 
En doğru zayıflama yöntemlerinden biri ip atlamaktır. Çok daha fazla kalori harcarsınız ve vücudunuz orantılı olarak zayıflar. Bunun yanında günde 2 fincan yeşil çay içmelisiniz. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırır ve yağların çabuk yanmasını sağlar.
Zayıflama Yöntemleri ve Önerileri
Yediklerinize dikkat etmeli ve hazır gıdalardan uzak durmalısınız. Asitli ve şekerli içeceklerden içmeyin. Günde 2 litre olmak üzere su için. Bitkilerin desteğinden mutlaka yararlanın ve tok tutan mate çayından günde 1 fincan şekersiz olarak için. Ekmeği kesin ve yeşil yapraklı sebzeleri yemeyi tercih edin.
 Öğün atlamayın ve besin değeri yüksek gıdaları tüketin. Gün içinde mutlaka yeşil elma yiyerek vücudunuzun kan şekeri dengesini koruyun. Kendinize mevsim meyvelerinden oluşan bir tabak hazırlayın ve kendinizi ödüllendirin.

En iyi Zayıflama yöntemi - kolay zayıflama yöntemi
Sabah kahvaltınızı ihmal etmeden ve kendinizi aç bırakmadan doğru besinleri tüketerek metabolizmanızın çalışmasını sağlayın. Bunun yanında günde 1 saat tempolu yürümeye zaman ayırın. Sağlıklı zayıflamak açısından bu çok önemli bir noktadır. Vücudunuzdan toksinleri atarak fazla kilonuzu kısa zamanda vermeye başlayın. 
Diyet yapmadan ve aç kalmadan sadece vücudunuza değer vererek incelin. Bacak, bel, basen ve göbek yağlarınızdan sadece spor yaparak kurtulabilirsiniz. Bunun haricinde sadece vücudunuzdaki ödemeleri atar ve verdiğiniz kiloları fazlasıyla geri alırsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder