18 Eylül 2013 Çarşamba

sağlıklı beslenmeSağlıklı bir şekilde kilo verilebilir yediğinize ve içtiğinize ne kadar dikkat ederseniz o kadar sağlıklı zayıflayabilirsiniz.
Yemek ve kötü beslenme alışkanlıkları yanlış türde tüketen kilo üzerinde olma kök nedenidir. Yemek ve ne yemek ne zaman anlayarak iyi beslenme alışkanlıkları yetiştirilmesi sağlıklı bir kilo kaybı beslenme için ilk adımdır.
Tipik bilgi bize tüketen üç öğün vardır. Yine de herhangi bir başarılı ve zayıflama diyet sırrı 5 öğün yemektir. Bu şekilde vücudun daha hızlı ve etkili bir şekilde yağ yakmak için metabolik hızı artırmak yapabiliyor.
Karbonhidrat herhangi bir sağlıklı kilo kaybı beslenme bol diyet tüketimi, protein, yağ ve su çok önemlidir.
1. Karbonhidratlar
Daha iyi bir kısa karbonhidrat olarak bilinen, şekerler ve en önemli işlevi enerji ile vücut temin etmektir. Bu karaciğer ve kas içinde depolanır ve glycogens olarak adlandırılır. Karbonhidrat çok fazla alımı glikojen yağ dönüşmesi zorlar.
Herhangi bir sağlıklı kilo kaybı beslenme en iyi karbonhidrat gereklidir. Yani karbonhidrat düşük glisemik ve yüksek glisemik karbonhidrat iki türü vardır. Düşük glisemik karbonhidrat bültenleri vücuda glukagon ve enerji kaynağı için yağ kullanır. Yüksek glisemik karbonhidrat yemek fırında patates, patates kızartması, şeker şekerli içecekler, tatlı barlar oluşur, şeker ve diğer yağ döner vücutta glikojen seviyeleri miktarını yükseltir.



Kilo alımı önlemek için uygun karbonhidrat yemek herhangi bir kilo kaybı diyet programı ilk diyet kılavuzdur.
2. Protein
Protein iyileştirme yardımcı olur ve kaslar, kırmızı kan hücreleri, saç dokuların tamir ve sağlıklı bir bağışıklık sistemi oluşturur.
Tüketen aşırı protein yemek daha hızlı metabolizma hızı ve yanık yağ artacak bünyesinde kasların gelişimini hızlandırır etkili bir sağlıklı kilo kaybı diyet.
Diyet yumurta akı, balık, et, kümes hayvanları, süt, sebze ve tohum içermelidir.
3. Yağ
Bu kilo ile ilgili her zaman olduğu gibi yağ yıldır kötü bir üne verilmiştir. Bununla birlikte yağ hormonları ve birincil enerji ihtiyacının üretim, hücre zarının oluşumu için çok önemlidir.
Yemek yağ tür herhangi bir sağlıklı kilo kaybı beslenme önemlidir ne bulmaktan.
Monosaturated yağ gibi iyi yağ yemek geri LDL kolesterol seviyesini kesti yardımcı olur. Bu kaju fıstığı, badem, avokado, sızma zeytinyağı olarak Yemekler, fıstık dengeli sağlıklı kilo diyet gıdalar kaybolur.
Çoklu doymamış yağlar, Omega üç ve Omega 6essential yağ asitleri, tek başına bunları sağlamak edemiyor ve diyet elde olduğu gibi vücut tarafından ihtiyaç vardır. Bunlar koroner kalp hastalığı, düşük yüksek kan basıncı ve HDL iyileştirilmesi durdurma, beyin gelişiminde temel konum. İyi kolesterol düzeyi ve kemik sağlığını korumak. Sağlıklı kilo kaybı beslenme, somon ve ton balığı, kivi, ceviz ve fındık, et ve diğerleri gibi balık somutlaştırmak gerektiğini.
Trans Yağ Asidi tüketilen olabilir en kötü yağ olarak öne çıkıyor. Bu LDL (kötü) kolesterol seviyesini artırmak, çünkü herhangi bir diyet için karşı üretken ve HDL (iyi) kolesterol düzeyini düşürür. Trans yağ asidi tereyağı ve işlenmiş gıdada bulunur.
4. Su
Su sağlıklı bir kilo kaybı diyetin gerekli bir parçasıdır. Bu, tüm vücuda taşıma besin yardımcı olan vücut ısısı ve sindirim yardımcı olan düzenler.
Çünkü yağ yakmak için yardımcı olarak su bir sağlık zayıflama diyet bir parçası yapılmalıdır:
a. vücut otomatik olarak korumak ve su yoksun ise vücut ağırlığı artan böylece hücrelerde su depolar. En kısa sürede yeterli su olduğu gibi daha sonra depolanan su vücut sistemi içine çıkacak.
b. susuz böbrekler verimli çalışması mümkün değildir ve karaciğer yardımcı olmak için vardır. Buna bağlı olarak çok yağ böylece yerine bünyesinde saklayarak olarak yakmak edemiyor. Su bir sürü içme karaciğer ücretsiz ve yağ yakar.

0 yorum:

Yorum Gönder